Conference Programme 2018

Conference Proposal Review Process Explained

View the conference paper archive here

Wednesday 13th June 2018

Time  Session
7.00 - 16.15  Registration + Publishers Exhibition
7.00 - 8.00 Welcome Refreshments
8.00 - 9.30 Panel Session 1 (90 minutes)
9.30 - 10.00 Refreshment Break
10.00 - 11.30 Panel Session 2 (90 minutes)
11.30 - 11.45 Short Comfort Break
11.45 - 13.15 Panel Session 3 (90 Minutes)
13.15 - 14.15 Lunch Break  1 hour
14.15 - 15.45 Panel Session 4 (90 Minutes)
15.45 - 16.15 Refreshment Break
16.15 - 17.45 Panel Session 5 (90 minutes)

 


Thursday 14th June 2018

Time  Session
7.00 - 16.15  Registration + Publishers Exhibition
7.00 - 8.00 Welcome Refreshments
8.00 - 9.30 Panel Session 6 (90 minutes)
9.30 - 10.00 Refreshment Break
10.00 - 11.30 Panel Session 7 (90 minutes)
11.30 - 11.45 Short Comfort Break
11.45 - 13.15 Panel Session 8 (90 Minutes)
13.15 - 14.45 Lunch Break 1.5 hours
13.30 - 14.45 Working Group Business Meetings
14.45 - 16.15 Panel Session 9 (90 minutes)
16.15 - 16.45 Refreshment Break
16.45 - 18.15 Panel Session 10 (90 minutes)
19.00 - 21.00 Evening Event & Prizes

 

 


Friday 15th June 2018

Time  Session
7.00 - 14.15  Registration + Publishers Exhibition
7.00 - 8.00 Welcome Refreshments
8.00 - 9.30 Panel Session 11 (90 minutes)
9.30 - 10.00 Refreshment Break
10.00 - 11.30 Panel Session 12 (90 minutes)
11.30 - 11.45 Short Comfort Break
11.45 - 13.15 Panel Session 13 (90 Minutes)
13.15 - 14.15 Lunch Break  1 hour
14.15 - 15.45 Panel Session 14 (90 Minutes)
15.45 - 16.15 Refreshment Break
16.15 - 17.45 Panel Session 15 (90 minutes)

 

British International Studies Association
International politics dept.
Aberystwyth university
Penglais
Aberystwyth
Ceredigion
SY23 3FE
Tel: +44 (0)1970 628672
Charity No:1151260
Company no: 8422260
Registered office: C/O Francis Grey Chartered accountants, Ty Madog, 32 Queens Road, Aberystwyth UK